Multimedija.net izdelava vaših spletnih strani po meri

web-designAli veste kako izdelati kvalitetno spletno stran, ki bo pripomogla k prepoznavnosti vašega podjetja. Ne? Zato pa raje delo prepustite profesionalcem, sami pa se posvetite dejavnosti s katero se ukvarja vaše podjetje. Več: http://www.multimedija.net/izdelava-spletnih-strani

Dobra stran mora vsebovati več pomembnih dejavnikov:

  • Stran mora biti kvalitetno oblikovana
  • Navigacja strani mora biti enostavna, zato da obiskovalci takoj najdejo informacije, ki jih iščejo.
  • Vsebina na strani mora biti kvalitetna in zanimiva
  • Spletna stran mora biti dobro optimizirana v iskalnikih

Oblikovanje spletne strani

Pri obliki strani je potrebno spremljati najnovejše grafične smernice. Včasih so bile moderne strani z majhnim tekstom in majhnimi sličicami. Slike so bile majhne predvsem zaradi tega, ker so se strani zaradi počasnih povezav predolgo nalagale. Sedaj so moderne večje slike in večji teksti. Omejitev s hitrostjo je izginila, saj so internetne povezave v današnjem času izredno hitre.

Navigacija strani

Navigacija strani mora biti prilagojena strukturi obiskovalcev vaše strani. Predvsem mora biti navigacija pregledna. Držimo se zlatega pravila, da mora biti vsaka stran dosegljiva z največ tremi kliki.

Vsebina na spletnih straneh

Za vsebino poskrbi uporabnik. Z vsebino poveste, da ste zaupanja vreden strokovnjak. Vsebino vam nato grafično prilagodimo da je zanimiva in enostavna za branje.
Dodatna navodila:
https://www.youtube.com/user/MultimedijaNet
http://izdelava-spletnih-strani.org/
http://www.bym-design.com/
http://www.internet-solutions.si/
http://www.interadesign.si