Cena Izdelave spletnih strani po meri – Ugodno & Profesionalno

Ste se kdaj spraševali, koliko stane izdelava spletne strani po meri? Ali je mogoče dobiti kakovostno spletno stran po ugodni ceni? Sedaj ima Multimedija Studio d.o.o. odgovor na to vprašanje. V tej sekciji bomo razkrili, kako ugodna in konkurenčna je lahko cena za izdelavo spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.

Cena Izdelave spletnih strani po meri

Ključni povzetek

 • Izdelava spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.
 • Kaj vključuje cenik izdelave spletnih strani?
 • Ugodna izdelava spletnih strani za vaš posel
 • Kakšna je cena izdelave spletne strani po meri?
 • Kako izbrati najboljšo ponudbo izdelave spletnih strani

Izdelava spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.

Predstavljamo vam podjetje Multimedija Studio d.o.o., ki se specializira za izdelavo spletnih strani po meri. S strokovnim znanjem in kreativnostjo nudijo kvalitetne in ugodne rešitve, ki zadovoljijo želje in potrebe različnih strank.

“Pri Multimedija Studio d.o.o. smo posvečeni ustvarjanju unikatnih spletnih strani, ki ne samo vizualno izstopajo, ampak tudi nudijo odlično uporabniško izkušnjo. Naša ekipa strokovnjakov sodeluje z vsako stranko, da skupaj oblikujemo spletno rešitev, ki je popolnoma prilagojena njihovim željam in ciljem.”

Ne glede na panogo, v kateri delujete, vam Multimedija Studio d.o.o. nudi celovito in kakovostno izdelavo spletnih strani po meri. Zavedajo se, da je spletna prisotnost ključnega pomena za uspeh vsakega podjetja, zato se posvetijo vsakemu projektu z največjo predanostjo in strokovnostjo.

Za izdelavo spletnih strani po meri uporabljajo najnovejše tehnologije ter sledijo najboljšim praksam in trendom na področju oblikovanja in razvoja spletnih strani. Multimedija Studio d.o.o. se ponaša z uspešnimi referencami in zadovoljnimi strankami, kar priča o njihovi zanesljivosti in kakovosti storitev.

Kako izdelava spletnih strani po meri koristi vašemu podjetju?

 1. Unikatna podoba: Izdelava spletnih strani po meri omogoča, da se vaše podjetje izstopa in izrazi svojo edinstveno identiteto.
 2. Povečanje vidljivosti: Spletna stran, ki je prilagojena ciljni skupini, bo pritegnila več obiskovalcev in povečala vašo spletno prisotnost.
 3. Boljša uporabniška izkušnja: Spletna stran, ki je povsem prilagojena uporabnikom, bo omogočala enostavno navigacijo in hitro iskanje informacij.
 4. Povečanje konverzij: Pravilno zasnovana in vizualno privlačna spletna stran bo povečala verjetnost, da obiskovalci postanejo vaše stranke.

Za več informacij o izdelavi spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o. in njihovi ponudbi se obrnite na njihovo spletno stran.

Izdelava spletnih strani po meri

Kaj vključuje cenik izdelave spletnih strani?

V tej sekciji bomo razkrili, kaj običajno vsebuje cenik za izdelavo spletnih strani, ter kako se cena spletnih strani lahko oblikuje glede na vaše potrebe.

Za prilagodljiv cenik izdelave spletnih strani je pomembno, da se upoštevajo različni dejavniki, ki vplivajo na končno ceno. Spodaj so navedene nekatere ključne komponente, ki jih pogosto najdemo v ceniku za izdelavo spletnih strani:

 1. Oblikovanje in razvoj spletne strani s prilagodljivo in odzivno zasnovo
 2. Ustvarjanje in vključevanje vizualnih elementov, kot so logotipi, slike in grafike
 3. Programiranje in izdelava funkcionalnosti spletnih strani
 4. Vključevanje sistema za upravljanje vsebine
 5. SEO optimizacija za boljšo vidnost in pozicioniranje na spletnih iskalnikih
 6. Integracija različnih platform in orodij, kot so e-poštna sporočila, družabna omrežja, analitična orodja, itd.
 7. Vključevanje obrazcev za stik, naročanje, registracijo uporabnikov, itd.
 8. Testiranje in odprava napak
 9. Usposabljanje za uporabo in upravljanje spletne strani
 10. Vzdrževanje in podpora po izdelavi

Cena spletnih strani se lahko razlikuje glede na zahteve stranke, obseg projekta in stopnjo prilagodljivosti. Cenik izdelave spletnih strani je lahko oblikovan glede na različne pakete ali s prilagajanjem cen za vsako posamezno komponento. To omogoča strankam, da izberejo tisto, kar najbolje ustreza njihovim potrebam in proračunu.

Zagotavljanje transparentnega cenika za izdelavo spletnih strani je ključnega pomena za vzpostavitev odnosa zaupanja med ponudnikom in stranko. Stranke morajo biti seznanjene z vsemi stroški in komponentami, ki vplivajo na končno ceno, tako da lahko sprejmejo informirane odločitve in se izognejo morebitnim neprijetnim presenečenjem.

Spodaj je primer cenika za izdelavo spletnih strani, ki prikazuje različne pakete in njihove cene:

Paket Vsebina Cena
Osnovni paket Enostranska spletna stran, osnovno oblikovanje, 3 slike 300€
Srednji paket Večstranska spletna stran, napredno oblikovanje, 10 slik, integracija družabnih omrežij 600€
Premium paket Večstranska spletna stran, prilagojeno oblikovanje, vsebine po meri, SEO optimizacija, integracija e-poštnega sistema 1000€

Cene se lahko razlikujejo glede na zahtevnost projekta, prilagodljivost in dodatne storitve, ki jih stranka izbere. Vedno je priporočljivo kontaktirati ponudnika in pridobiti individualno ponudbo, ki bo natančno odražala potrebe in zahteve stranke.

Če želite izvedeti več o cenah in paketih izdelave spletnih strani pri Multimedija Studio d.o.o., se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.

cenik izdelave spletnih strani

Ugodna izdelava spletnih strani za vaš posel

Vaše podjetje potrebuje učinkovito spletno prisotnost, ki bo pritegnila in zadržala stranke. Ugodna izdelava spletnih strani je ključni korak k uspehu vašega posla. Pri Multimedija Studio d.o.o. vam nudimo konkurenčne rešitve po ugodnih cenah, ki bodo prilagojene vašim potrebam.

“Ugodna izdelava spletnih strani pri Multimedija Studio je bila odlična odločitev za naše podjetje. Spletna stran je bila izdelana hitro in po ugodni ceni, hkrati pa je estetsko privlačna ter funkcionalna. Zahvaljujoč tej spletni strani je naše podjetje pridobilo večjo prepoznavnost in nove stranke.”

Pri izdelavi spletnih strani smo osredotočeni na izpolnjevanje vaših zahtev in ciljev. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov bo ustvarila privlačno in funkcionalno spletno stran, ki bo odražala vašo blagovno znamko in pritegnila obiskovalce. Zavedamo se pomembnosti učinkovitega oblikovanja spletne strani, zato vam nudimo najboljše rešitve po izjemno konkurenčnih cenah.

Ključne prednosti naše ugodne izdelave spletnih strani:

 • Profesionalno oblikovanje in prilagodljivost
 • Optimizacija za iskalnike (SEO) za boljšo vidnost na spletu
 • Responsivna oblika, ki se prilagaja različnim napravam
 • Enostavno upravljanje in posodabljanje vsebine
 • Visoka stopnja prilagodljivosti za izpolnjevanje vaših edinstvenih potreb
 • Podpora in vzdrževanje spletnih strani po ugodni ceni

Izdelava ugodnih spletnih strani ni le enkratna naložba, ampak investicija v uspeh vašega podjetja. Prepustite nam ustvarjanje učinkovite spletne prisotnosti, ki bo pritegnila vaše ciljno občinstvo in povečala vašo prodajo. Ne glede na velikost vašega podjetja ali panoge, Multimedija Studio d.o.o. vam nudi kakovostne rešitve po ugodnih cenah.

ugodna izdelava spletnih strani

Za več informacij o naši ugodni izdelavi spletnih strani in kako lahko izboljšamo vašo spletno prisotnost, nas kontaktirajte danes!

Kakšna je cena izdelave spletne strani po meri?

Pri izdelavi spletne strani po meri je cena odvisna od različnih dejavnikov, ki vplivajo na kompleksnost projekta in obseg storitev. Vsak spletni projekt je unikaten, zato je prav, da se cena prilagodi glede na zahteve in potrebe stranke.

Za izračun cene izdelave spletne strani po meri se upoštevajo naslednji dejavniki:

 1. Oblikovanje in razvoj: Cena izdelave spletne strani po meri vključuje stroške za oblikovanje in tehnično izvedbo, ki zajemajo grafično oblikovanje, programiranje, vključitev funkcionalnosti, prilagoditev uporabniškega vmesnika, itd.
 2. Vsebina: Cena izdelave spletne strani po meri se lahko razlikuje glede na obseg in vrsto vsebine, ki jo želite vključiti. To lahko vključuje spletni tekst, fotografije, videoposnetke, infografike in druge vrste multimedijskih vsebin.
 3. Optimizacija spletnih strani: Če želite, da je vaša spletna stran dobro uvrščena na iskalnikih, se lahko cena izdelave spletne strani po meri poveča, saj bo zahtevala večje napore za optimizacijo vsebine, uporabo ključnih besed in izboljšanje uporabniške izkušnje na vaši strani.
 4. Vzdrževanje in podpora: Dodatni stroški se lahko pojavijo za vzdrževanje in podporo spletne strani po meri. To vključuje redne posodobitve, odpravljanje težav, varnostne preglede in druge storitve za nemoteno delovanje vaše spletne strani.

Da bi dobili natančen predlog cene izdelave spletne strani po meri, je priporočljivo stopiti v stik s podjetjem Multimedija Studio d.o.o. in pridobiti brezplačno ponudbo. Na podlagi vaših zahtev in potreb vam bodo pripravili prilagojeno ceno, ki bo odražala vaše specifične potrebe.

cena izdelave spletne strani po meri

Kako izbrati najboljšo ponudbo izdelave spletnih strani

Če se odločite za izdelavo spletne strani po meri, je pomembno, da izberete najboljšo ponudbo, ki bo zadovoljila vaše potrebe in proračun. Tu je nekaj nasvetov in smernic, ki vam bodo pomagali pri izbiri:

 1. Preverite izkušnje in reference podjetja: Preden se odločite za določeno podjetje za izdelavo spletnih strani, si oglejte njihove reference in preverite njihove izkušnje s podobnimi projekti. To vam bo dalo vpogled v njihovo strokovnost in kakovost dela.
 2. Pridobite več ponudb: Ne odločajte se zlahka. Pridobite več ponudb od različnih ponudnikov in primerjajte cene ter kvaliteto storitev. S tem boste dobili boljšo predstavo o realnih cenah in možnostih. Bodite pozorni na vključene storitve in dodatne stroške.
 3. Ocenite kakovost storitev: Ne glejte samo cene, ampak tudi kakovost storitev, ki jih ponuja podjetje. Preverite, ali nudijo prilagodljive rešitve glede na vaše potrebe, ali imajo dober in prijazen odnos do strank ter ali so pripravljeni zagotoviti tehnično podporo po izdelavi spletne strani.
 4. Razmislite o dolgoročni vrednosti: Ne pozabite upoštevati tudi dolgoročno vrednost izdelave spletne strani. Premislite, ali bo spletna stran prilagodljiva za prihodnje posodobitve in nadgradnje. Pogovorite se s ponudniki, ali nudijo podporo pri optimizaciji spletne strani za iskalnike in ali imajo izkušnje z digitalnim marketingom.

Ne hitite s odločitvijo! Izbrati najboljšo ponudbo za izdelavo spletnih strani po meri je pomembno, saj bo spletna stran postala pomemben del vaše poslovne identitete. Vložite čas in energijo v raziskovanje ponudnikov ter izberite tistega, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam in proračunu.

Za lažjo predstavo, tukaj je primerjava nekaj ključnih elementov, ki jih lahko upoštevate pri izbiri ponudbe za izdelavo spletne strani po meri:

Ponudnik Kvaliteta storitev Cena Tehnična podpora
Multimedija Studio d.o.o. Visoka Ugodna Odlična
Podjetje X Srednja Povprečna Dobra
Podjetje Y Nizka Nizka Slaba

Pri izbiri najboljše ponudbe za izdelavo spletnih strani po meri bodite pozorni na vsebino, ki smo jo predstavili. Upoštevajte vaše individualne potrebe ter poskrbite, da bo izbrani ponudnik ustrezal vašim pričakovanjem in zahtevam.

Kakšne so prednosti spletnih strani po meri

Spletna stran po meri je ključna za uspešno spletno prisotnost vašega podjetja. Prinaša številne prednosti, ki vplivajo na vašo spletno vidnost, uporabniško izkušnjo in konverzije.

Povečanje blagovne znamke in prepoznavnosti

Z unikatno spletno stranjo po meri lahko ustvarite močno in prepoznavno blagovno znamko. Oblikovanje, barve, logotip in celotna vizualna podoba bodo natančno prilagojeni vašemu podjetju in ciljni publiki. S tem se boste ločili od konkurence in ustvarili edinstveno spletno identiteto.

Pasivno oglaševanje

Spletna stran po meri je vaše stalno orodje za oglaševanje. Obiskovalci spleta se bodo lažje spomnili vaše blagovne znamke in vsebin, če bo vaša spletna stran edinstvena, privlačna in uporabnikom prijazna. Tako lahko dosežete boljše rezultate pri iskanju na spletnih iskalnikih in večje število povratnih obiskov.

Prilagojena uporabniška izkušnja

Spletna stran po meri vam omogoča, da ustvarite popolnoma prilagojeno uporabniško izkušnjo. S pravilno postavitvijo in oblikovanjem elementov lahko obiskovalce usmerite skozi vašo spletno stran ter povečate njihovo interakcijo in konverzije. Prav tako lahko integrirate funkcionalnosti, ki so specifične za vaše podjetje in izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Izboljšana funkcionalnost

Z izdelavo spletne strani po meri imate popoln nadzor nad funkcionalnostjo spletnih elementov. Lahko dodate prilagojene funkcije, kot so registracija uporabnikov, spletne trgovine, rezervacijski sistemi in še več. Tako bo vaša spletna stran prilagojena vašim posebnim potrebam in ciljem.

Vrhunska optimizacija za iskalnike

Spletna stran po meri vključuje vrhunsko optimizacijo za iskalnike (SEO), kar pomeni, da se bo vaša spletna stran pojavila visoko med rezultati iskanja na iskalnikih, kot je Google. To vam omogoča večjo spletno vidnost, povečano število obiskovalcev in potencialno več poslovne priložnosti.

Večja varnost

Z izdelavo spletnih strani po meri se lahko zagotovi višja raven varnosti. Spletna mesta, ki so prilagojena, so manjše tarče za hekerje in zlonamerne posameznike. Prav tako lahko uporabite najnovejše varnostne ukrepe in zaščito podatkov, ki so prilagojeni vašim potrebam in zahtevam.

Multimedija Studio d.o.o. – Vaš partner za uspešno spletno prisotnost

V tej sekciji vam predstavljamo podjetje Multimedija Studio d.o.o., ki je odlična izbira za izdelavo spletnih strani po meri in vzpostavitev uspešne spletna prisotnosti. Multimedija Studio d.o.o. je priznano podjetje na področju razvoja spletnih strani in digitalnih rešitev. S svojo strokovnostjo in izkušnjami so postali zaupanja vreden partner številnim strankam pri uresničevanju njihovih ciljev na spletu.

Podjetje Multimedija Studio d.o.o. se ponaša z ekipo strokovnjakov, ki ima obsežno znanje in izkušnje na področju oblikovanja, razvoja in optimizacije spletnih strani. Njihov pristop temelji na razumevanju strankinih potreb ter ustvarjanju unikatnih in kakovostnih spletnih rešitev, ki izstopajo in privabljajo obiskovalce.

Zakaj izbrati Multimedija Studio d.o.o. za izdelavo vaše spletne strani? Njihova prednost je prilagodljivost in temeljito sodelovanje s strankami. Razumejo, da je vsako podjetje unikatno in ima svoje specifične potrebe in cilje. Zato se posvetijo vsaki stranki in ji nudijo popolnoma prilagojeno rešitev, ki bo ustrezala njihovim zahtevam in pričakovanjem.

“Pri izdelavi spletnih strani po meri, ki jih ponuja Multimedija Studio d.o.o., sem zelo zadovoljen. Ekipa je izkazala visoko strokovnost, kreativnost in predanost. Skupaj smo ustvarili izjemno spletno prisotnost, ki je pritegnila veliko novih strank.” – Marko Novak, direktor podjetja XYZ

Poleg izdelave spletnih strani po meri, Multimedija Studio d.o.o. ponuja tudi številne dodatne storitve, kot so grafično oblikovanje, optimizacija spletnih strani za iskalnike ter podpora in vzdrževanje spletnih strani. S celovito ponudbo rešitev vam zagotavljajo, da bodo vaše spletne strani vedno delovale optimalno in bodo dosegale vaše poslovne cilje.

Si želite izstopati na spletu in doseči uspeh v digitalnem svetu? Izberite Multimedija Studio d.o.o. kot vašega partnerja za izdelavo spletnih strani po meri in vzpostavitev uspešne spletna prisotnosti. Stopite v stik z njihovo ekipo in se posvetujte o svojih potrebah ter ciljih. Skupaj boste ustvarili izjemno spletno izkušnjo, ki bo povečala vašo prepoznavnost, uporabniško izkušnjo in konverzije.

Kakšne rešitve vam ponuja Multimedija Studio d.o.o.?

Pri podjetju Multimedija Studio d.o.o. vam nudimo široko paleto rešitev za izdelavo spletnih strani po meri, ki vam bodo pomagale vzpostaviti uspešno spletno prisotnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala uresničiti vaše cilje in ustvariti unikatno spletno stran, prilagojeno vašim potrebam.

Med našimi glavnimi storitvami so:

 1. Izdelava unikatnih spletnih strani: Naša ekipa oblikovalcev in programerjev bo poskrbela za izdelavo vaše spletne strani po meri. Ne glede na to, ali gre za preprosto spletno stran ali obsežen spletni portal, vam bomo zagotovili visoko kakovostno in estetsko dovršeno rešitev.
 2. E-commerce rešitve: Če želite ustvariti spletno trgovino, vam lahko ponudimo rešitve za spletno prodajo. S pomočjo različnih platform in orodij vam bomo pomagali ustvariti optimizirano in uporabnikom prijazno spletno trgovino, ki bo povečala vašo prodajo.
 3. Spletno gostovanje: Za zagotovitev nemotene delovanje vaše spletne strani vam ponujamo zanesljivo spletno gostovanje. Naše strežnike odlikuje visoka stabilnost, varnost in hitrost delovanja, kar bo pozitivno vplivalo na uporabniško izkušnjo vaših obiskovalcev.
 4. Optimizacija za iskalnike: S pomočjo naših strokovnjakov za SEO lahko izboljšate vidnost vaše spletne strani v iskalnikih. Z ustrezno optimizacijo bomo poskrbeli, da boste dosegali višje uvrstitve v organskih rezultatih iskalnikov in pridobili več organskega prometa.

Za več informacij o naših storitvah in rešitvah za izdelavo spletnih strani po meri obiščite našo uradno spletno stran.

Storitve Opis
Izdelava spletnih strani Izdelava unikatnih spletnih strani po meri strank
E-commerce rešitve Izdelava spletnih trgovin za spletne prodaje
Spletno gostovanje Zanesljivo gostovanje spletnih strani na hitrih in varnih strežnikih
Optimizacija za iskalnike Povečanje vidnosti in uvrstitve spletne strani v iskalnikih

Zaključek

V zaključku smo predstavili ključne ugotovitve, povezane z izdelavo spletnih strani po meri pri podjetju Multimedija Studio d.o.o.

Smo ugotovili, da je Multimedija Studio d.o.o. odlična izbira za izdelavo prilagojenih spletnih strani po konkurenčnih cenah. Njihov cenik vključuje številne storitve, ki so prilagojene potrebam posameznega projekta, kar omogoča večjo prilagodljivost in zadovoljstvo strank. Poleg ugodne cene pa strankam omogočajo tudi kvalitetno izdelavo, ki sledi najnovejšim trendom in tehnologijam.

Unikatne spletne strani po meri so ključne za uspeh vašega podjetja, saj omogočajo izstopanje iz množice in pritegnitev ciljnega občinstva. Multimedija Studio d.o.o. prav to ponuja – izdelavo unikatnih in prilagojenih spletnih strani, ki bodo pomagale vašemu poslu rasti in se razvijati na spletu.

Za več informacij in povpraševanje o izdelavi spletnih strani po meri se obrnite na Multimedija Studio d.o.o. in dovolite jim, da vaši spletni prisotnosti dodajo vrednost in konkurenčno prednost.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako ugodna je cena za izdelavo spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.?

Cena izdelave spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o. je konkurenčna in prilagojena glede na vaše potrebe. Za natančno oceno cene izdelave spletne strani po meri se lahko obrnete na našo ekipo, ki vam bo pripravila individualno ponudbo.

Kako poteka izdelava spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.?

Izdelava spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o. poteka v več korakih. Najprej se posvetujemo z vami, da razumemo vaše potrebe in cilje. Nato pripravimo oblikovalsko zasnovo in funkcionalnosti spletnega mesta. Ko je zasnova odobrena, začnemo s programiranjem in izgradnjo. Na koncu sledi testiranje in po potrebi izvedba popravkov. Naša ekipa vam bo v vsakem koraku nudila podporo in nasvete.

Kakšna je vključena cena izdelave spletnih strani po meri?

Cena izdelave spletnih strani po meri vključuje oblikovanje, programiranje, izgradnjo in testiranje spletnega mesta. Poleg tega v ceno lahko vključimo tudi vzdrževanje, optimizacijo za iskalnike (SEO) ter druge dodatne storitve, ki jih potrebujete za uspešno spletno prisotnost.

Kaj vpliva na ceno izdelave spletne strani po meri?

Cena izdelave spletne strani po meri je odvisna od več dejavnikov, kot so obseg del, kompleksnost oblikovanja in funkcionalnosti, zahtevnost programiranja, dodatne storitve in še več. Vsak projekt je edinstven in zato potrebujemo več informacij, da vam lahko pripravimo natančno ponudbo.

Kako se odločiti za najboljšo ponudbo izdelave spletnih strani po meri?

Pri izbiri najboljše ponudbe za izdelavo spletnih strani po meri je pomembno primerjati različne ponudnike, preveriti njihove reference in portfelj ter se posvetovati o svojih potrebah. Pri Multimedija Studio d.o.o. imamo bogate izkušnje in številne zadovoljne stranke, ki vam lahko zagotovijo kakovost naših storitev.

Kakšne prednosti prinašajo spletne strani po meri?

Spletne strani po meri vam omogočajo, da prilagodite svojo spletno prisotnost glede na specifične potrebe vašega podjetja. Unikatna zasnova in funkcionalnosti vam omogočajo, da se izstopate od konkurence in dosežete boljše rezultate pri privabljanju in zadrževanju obiskovalcev na vašem spletnem mestu.

Kaj ponuja podjetje Multimedija Studio d.o.o. v izdelavi spletnih strani po meri?

Multimedija Studio d.o.o. vam nudi kvalitetne in ugodne rešitve za izdelavo spletnih strani po meri. Naša ekipa strokovnjakov zajema oblikovalce, programerje in marketinške stratega, ki lahko poleg izdelave spletnega mesta nudijo tudi optimizacijo za iskalnike (SEO), vzdrževanje in druge dodatne storitve.

Kako izbrati najboljšo rešitev za izdelavo spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o.?

Pri izbiri rešitve za izdelavo spletnih strani po meri pri Multimedija Studio d.o.o. vam lahko pomagamo s strokovnim svetovanjem, oceno vaših potreb in ciljev ter pripravo individualne ponudbe. Sodelujemo z vami skozi celoten proces, da zagotovimo najboljšo možno rešitev za vaše podjetje.

Več informacij:
FB stran

Pinterest

YouTube