Čudoviti lasje za čudovit izgled

podaljski-za-laseLasje so pomemben del našega telesa, saj veliko pripomorejo k zunanjemu izgledu. Kako izgledamo navzven, vpliva na ljudi s katerimi se družimo. Zato je dobro, da smo urejeni in spočiti, saj s tem sporočamo v okolico, da skrbimo sami zase. Skrb zase je pomembna, kadar gre za naše lase. Če so ti poškodovani, lahko k boljšemu izgledu pripomorejo lasni podaljški.

Urejanje las je normalno dnevno opravilo

Redno pranje in urejanje frizure sta del vsakdanjika, prav tako redni obiski frizerja. Za čudovit izgled naših las lahko veliko naredimo že s tem, ko si nanje občasno, približno enkrat tedensko, nanesemo osvežilno masko za lase. Pripravimo jo lahko kar sami doma iz različnih sestavin. Najpogosteje se uporabljajo maske iz jogurta, različnih olj, kot je olivno, laneno, avokadovo, ter hranilnih sestavin, ki nahranijo las od korenine do konic. Za svetleč lesk las lahko poskrbimo tudi z rednim natiranjem z limono ter uporabo blagih balzamov za lase.

Poškodovani lasje nam niso v ponos

Velikokrat se pripeti, da lasje niso takšni, kot jih želimo. Največkrat gre za suhe lase, razcepljene konice ali kako drugače poškodovane lase oziroma lasne korenine. Zgodi se tudi, da lasje prekomerno izpadajo in so končno preredki, da bi jih lahko oblikovali v lepo pričesko. Vzrokov za tak izid je lahko veliko. Lahko da prepogosto uporabljamo močne šampone in sredstva za nego las, saj se ta morajo uporabljati le v zmernih količinah. Za pranje las se priporočajo blagi šamponi, ki jih zaradi svojih nežnih sestavin lahko uporabljamo večkrat. Naštete težave lahko rešijo lasni podaljški. Ti se dobijo v specializiranih centrih in prodajalnah, ter so na voljo v različnih izvedbah in z možnostjo različnih načinov pričvrstitve.

Podaljševanje las – rešitev za mnogo težav

Ljudje na podaljševanje las še vedo gledajo s skepticizmom. Slišimo lahko še in še o tem, kako naj bi bili podaljški škodljivi in neprimerni za uporabo. Vendar obstajajo načini, ki so preizkušeni, neškodljivi in učinkoviti, zato lasni podaljški niso več to, kar so bili nekdaj. Nega le teh je láhko, nezahtevno opravilo, prav tako za urejanje lasnih podaljškov ne potrebujemo veliko več časa, kot ga sicer zahteva urejanje las.

Obiščite spletno stran in se prepričajte sami!

Za vaše lase naj poskrbijo strokovnjaki. Podaljševanje z lasnimi podaljški je v strokovnih rokah varno opravilo, pred katerim vas ni potrebno biti strah. Za morebitne nejasnosti Frizerstvo Irena in preberite več, ali kontaktirajte tiste, ki se s tem ukvarjajo, da vam podajo odgovore.